Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Oeganda

Onroerend goed te koop in Oeganda

Uganda is een land in het achterland van Afrika. Het grenst in het noorden aan Zuid-Soedan, in het oosten met Kenia, in het zuiden met Tanzania en Rwanda en in het westen met de Democratische Republiek Congo en heeft geen toegang tot de zee.

De hoofdstad is Kampala, een van de belangrijkste steden in de grote regio rond het Victoriameer. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Oeganda, hoewel de hoofdstad nog geen massale toeristenbestemming is, is het een interessante plaats die verschillende vastgoedmogelijkheden biedt.

Als u van plan bent om in Uganda aan te komen en u wilt investeren in onroerend goed te koop in Oeganda, dan is dit een relatief veilig land en met name Kampala is een van de steden met minder problemen in Oost-Afrika.

Een van de meest interessante gebieden om te zoeken naar onroerend goed te koop in Kampala is in de buurt van de Makerere universiteitscampus, een van de meest prestigieuze universiteiten in Centraal- en Oost-Afrika.

De onroerendgoedmarkt in Oeganda is stabieler en minder volatiel dan twee jaar geleden.

De onroerendgoedsector in Oeganda is de laatste tien jaar enorm gegroeid en onder de eigendommen te koop in Oeganda vinden we veel woonhuizen, commerciële gebouwen en kantoren in het bijzonder in de omgeving van Kampala.

De gunstige omgeving die in het land is gecreëerd, heeft buitenlanders aangetrokken om onroerend goed te koop in Oeganda te kopen en zich in het land te vestigen.

 Naast de hoofdstad Kampala kunnen we u ook andere interessante plaatsen wijzen waar u woningen in Uganda zoekt. Deze omvatten Jinja, Mbale, Mbarara, Gulu en Fort Port in het westen, waar de kosten van levensonderhoud veel lager zijn dan in Kampala.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

3.63 acres in Kiwanga nabij Namanve Industrial Business Park Locatie: Kiwanga-stad, district Seeta-Mukono Landgrootte 3,63 acres met landtitel Afst...
Cod. 41474

Verkoop Landbouwgrond, Oeganda, Kampala, Kitabazi, Kangulumira, Kitabazi, Kangulumira

98,821.74EUR
Verkoop
Landbouwgrond

60702 m²
15 hectare landbouwgrond in het dorp Kitabazi, de stad Ntenjeru Kangulumira, het district Kayunga Locatie: Kitabazi dorp Ntenjeru provincie, Kangulum...
Gewassen die tot nu toe met 100% slagingspercentage hebben gekweekt zijn maïs, zonnebloemen, suikerriet en jatropha bomen voor hun olie.
Cod. 19833

Verkoop Landbouwgrond, Oeganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

1,833,903.46EUR
Verkoop
Landbouwgrond

5 m²
5 vierkante mijl van land te koop in Oeganda (Central Region). Land is geschikt voor elke landbouw-activiteiten. Het heeft het land titel. Het land gr...
Cod. 19832

Verkoop Boerderij, Oeganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

252,481.90EUR
Verkoop
Boerderij

4000 m²
1000 hectare grond te koop in Oeganda, Centraal deel van Oeganda, Nakasongola. Landgrenzen meer Kyoga, geschikt voor de landbouw (landbouw en veeteelt...
Cod. 19733

Verkoop Hoeve, Oeganda, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

370,581.53EUR
Verkoop
Hoeve

200 m²
KAMPALA, Ntinda. Eigendom op 0,7 ACRES Garden. Belangrijkste woonhuis met vier slaapkamers, 2 badkamers, plus tweede, onafhankelijke eenheid, twee kam...
Cod. 19375

Verkoop Hoeve, Oeganda, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

370,581.53EUR
Verkoop
Hoeve

2800 m²
NTINDA (BUYE) op 0.7 acres tuin. VIER SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, GROTE KEUKEN, EET- en ZITPLAATS. BEDIENDEN LOGIES.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB